Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουαρίου 11, 2018

πως λειτουργεί ο βελονισμός

Εικόνα
Ο βελονισμός μπορεί να μας βοηθήσει στο νευροπαθητικό πόνο, στην κόπωση, στις ημικρανίες, ακόμα και στην κινητικότητα και αυτό σας το επιβεβαιώνω από προσωπική εμπειρία!  Θα σας πρότεινα να το δοκιμάσετε και θα δείτε ότι αξίζει τον κόπο!
ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ (ακολουθεί η μετάφραση των υποτίτλων) Ένα κουνούπι προσγειώνεται στο χέρι σου, τρυπώντας το δέρμα σου διοχετεύει τις χημικές του ουσίες μέσα του και ξεκινάει να τρέφεται. Δε θα ήξερες καν ότι πέρασε από εκεί αν δεν ήταν το κόκκινο εξόγκωμα που εμφανίζεται, και συνοδεύεται από βασανιστικό κνησμό. Απλοϊκό μεν, μόνο που αυτό το εξόγκωμα είναι ένα σημάδι ότι το ανοσοποιητικό σου σύστημα σε προστατεύει Ο σωματοφύλακας του σώματός σου απέναντι σε μολύνσεις, ασθένειες και ιώσεις. Αυτό το σύστημα είναι ένα τεράστιο δίκτυο από κύτταρα, ιστούς και όργανα που συγχρονίζουν τις άμυνες  του οργανισμού σου. Χωρίς αυτό θα ήσουν εκτεθειμένος σε δισεκατομμύρια βακτήρια, ιούς και τοξίνες που θα μπορούσαν να μετατρέψουν σε μοιραίο ακόμα και ένα απλό κρύωμα ή ένα κόψιμο από χαρτί. Το ανοσοποιητικό σύστημα αποτελείται από εκατομμύρια αμυντικά  λευκά αιμοσφαίρια, γνωστά και ως λευκοκύτταρα, τα οποία προέρχονται από το νωτιαίο μυελό. Τα κύτταρα
Κάρτες μετακίνησης διαδικτυακά Χθες ενημερώθηκα και έκανα διαδικτυακά την αίτησή μου στην ηλεκτρονικά διεύθυνση της athenacard.gr Θα διαπιστώσουμε σύντομα τα αποτελέσματα!