Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουαρίου 20, 2018

2CELLOS - The Show Must Go On [OFFICIAL VIDEO]

Εικόνα
Αρκετά διαδεδομένο και το επόμενο μοντέλο διατροφής Τι είναι η Διατροφή MS Swank  Το 1948 , ο Δρ Roy Swank ανέπτυξε μια δίαιτα χαμηλή σε κορεσμένα λίπη και πολυακόρεστα έλαια να βοηθήσει στη μείωση των συμπτωμάτων της σκλήρυνσης κατά πλάκας . Η διατροφή σας επιτρέπει μεγάλες ποσότητες από σπόρους , φρούτα και λαχανικά , αλλά μικρές ποσότητες κόκκινου και λιπαρά κρέατα. Η  σκλήρυνση κατά πλάκας είναι μια ασθένεια στην οποία το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος διαβρώνει το εξωτερικό περίβλημα των νεύρων . Η νόσος διαταράσσει την επικοινωνία μεταξύ του εγκεφάλου και του σώματος.   Η Swank MS δίαιτα αναπτύχθηκε από τον Δρ Swank , όταν παρατηρήσει την αύξηση των περιπτώσεων, τα κράτη μέλη και την αύξηση σε κορεσμένα ζωικά λίπη στη διατροφή μας .  Σύμφωνα με το Ίδρυμα Swank MS , τα κορεσμένα λίπη πρέπει να περιορίζεται σε 15 γραμμάρια ανά ημέρα , ενώ ακόρεστα λίπη πρέπει να περιορίζεται σε 20 έως 50 γραμμάρια ανά ημέρα . Το κόκκινο κρέας απαγορεύεται κατά το πρώτο έτος . Στη
Αντιφλεγμονώδη θρεπτικά συστατικά και βιταμίνη  D Μερικά θρεπτικά συστατικά εμποδίζουν την φλεγμονή και συνιστώνται ιδιαιτέρως. Από τα σπουδαιότερα είναι ένα άλλο λιπαρό οξύ, το  εικοσιπεντανοικό οξύ (ΕΡΑ). Τα ψάρια έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε ΕΡΑ. Περιοχές που βρίσκονται κοντά στην θάλασσα, όπου η κατανάλωση ψαριού είναι μεγάλη, εμφανίζουν λιγότερα κρούσματα σκλήρυνσης κατά πλάκας. Καταναλώνοντας αρκετό ψάρι, δίνουμε διπλή ευχαρίστηση στον οργανισμό μας: το ψάρι δεν είναι μόνο πλούσιο σε ΕΡΑ αλλά περιέχει και αρκετή ποσότητα βιταμίνης D. Γενικώς οι βιταμίνες είναι απαραίτητες για τον ανθρώπινο οργανισμό, και αφού δεν είναι ικανός να τις συνθέσει μόνος του, πρέπει να προσλαμβάνονται από τις τροφές. Μόνο η βιταμίνη D μπορεί να συντεθεί στον οργανισμό. Ο μετασχηματισμός του αραχιδονικού οξέος στους μεσάζοντες της φλεγμονής είναι μια εξέλιξη οξείδωσης. Οι βιταμίνες A, E, C και μερικά ιχνοστοιχεία (όπως το σελήνιο και ο ψευδάργυρος) έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες και επομέν
Εικόνα