Αρκετά διαδεδομένο και το επόμενο μοντέλο διατροφής

Τι είναι η Διατροφή MS Swank 

Το 1948 , ο Δρ Roy Swank ανέπτυξε μια δίαιτα χαμηλή σε κορεσμένα λίπη και πολυακόρεστα έλαια να βοηθήσει στη μείωση των συμπτωμάτων της σκλήρυνσης κατά πλάκας . Η διατροφή σας επιτρέπει μεγάλες ποσότητες από σπόρους , φρούτα και λαχανικά , αλλά μικρές ποσότητες κόκκινου και λιπαρά κρέατα.
Η σκλήρυνση κατά πλάκας είναι μια ασθένεια στην οποία το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος διαβρώνει το εξωτερικό περίβλημα των νεύρων . Η νόσος διαταράσσει την επικοινωνία μεταξύ του εγκεφάλου και του σώματος. 

Η Swank MS δίαιτα αναπτύχθηκε από τον Δρ Swank , όταν παρατηρήσει την αύξηση των περιπτώσεων, τα κράτη μέλη και την αύξηση σε κορεσμένα ζωικά λίπη στη διατροφή μας . 
Σύμφωνα με το Ίδρυμα Swank MS , τα κορεσμένα λίπη πρέπει να περιορίζεται σε 15 γραμμάρια ανά ημέρα , ενώ ακόρεστα λίπη πρέπει να περιορίζεται σε 20 έως 50 γραμμάρια ανά ημέρα . Το κόκκινο κρέας απαγορεύεται κατά το πρώτο έτος . Στη συνέχεια , τα τρία ουγγιές ανά εβδομάδα επιτρέπεται . Τα γαλακτοκομικά προϊόντα πρέπει να έχουν λιγότερο από το 1 τοις εκατό του λίπους βουτύρου. Ο ασθενής δεν πρέπει να καταναλώνει επεξεργασμένα τρόφιμα που περιέχουν κορεσμένα λιπαρά . Καθημερινά ένα κουταλάκι του γλυκού μουρουνέλαιο συνιστάται. 

(Περισσότερα θα βρείτε εδώ http://el.winesino.com/conditions-treatments/multiple-sclerosis/1013005353.html)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο